SEO Raketten

Læs hvordan Tjenerskolen gik fra 1 søgeord til 80 + søgeord på blot 3 måneder. Samarbejdet resulterede i en vækst på 7900 % i deres online synlighed på Google. 

Tjenerskolen

Tjenerskolen får succes med Google

7900 % organisk vækst

For at dykke længere ned i SEO potentialet, gik vi i gang med en grundig søgeordsanalyse på markedet. Vi kiggede særligt efter parametre som Domain Rating, Backlinks og konkurrenceniveauet på de enkelte søgeord. Særligt ord som ”lej en tjener” var utroligt værdifulde for Tjenerskolen, da det var et søgeord der lagde op til deres kerneprodukt/service.

Tjenerskolen case

Som det tydeligt ses på billedet, var nr. 1 på Google uden nogle backlinks og en samlet Domain Rating på 11. Backlinks hører under kategorien linkbuilding, og betyder blot hvor mange links udefra, fra andre domæner som linker over til din egen URL (side).

 

I dag ligger Tjenerskolen nr. 1. på netop dette søgeord. Udover det, har de også overtaget nogle vigtige positioner på søgeord som ”serveringspersonale til bryllup”, ”servering til privatfest” & “Lej en tjener“. Fremgangsmåden, var at skrive unikt content til hvert søgeord, som fangede og appellerede til deres målgruppe. Kort sagt skulle det være  bedre end konkurrenternes derude.

Linkbuilding strategi

For at få mest ud af dit SEO-potentiale, er en dybdegående linkbuilding strategi alfaomega for at få succes på Google. Ligeledes var dette også situationen for Tjenerskolen. Gennem en linkanalyse, fik vi en ide om hvordan konkurrenterne gør på markedet. Vi opdagede hurtigt at outreach linkbuilding fungerede godt, og der var masser af muligheder for anchor tekst der gav stor værdi for Tjenerskolen.

Kunne du tænke dig at flyve højt på Google?

Vil du have samme succes som Tjenerskolen? – Det er garanteret ikke umuligt, og du har sikkert en masse potentiale du slet ikke ved af! Tag en GRATIS SEO-analyse hos mig, og lad mig se ind i dine muligheder og konkurrence på Google. Det er 100 % uforpligtende og gratis. 

Få succes på Google med en gratis SEO analyse

Hvad venter du på? Jeg kan hjælpe dig med at kigge ind i dine lavthængende frugter, og se hvor der eventuelt kan muligheder for dig. 

SEO raketten logo white

Bliv klogere på vores blog

Læs alt om SEO og bliv den første til at blive opdateret på mine nyeste blogindlæg om SEO 2023. 

Copyright © 2023 SEO Raketten. All rights reserved.