SEO raketten logo white
SEO raketten logo white

SEO Rakettens strategi

Holistisk og Datadrevet SEO

Har du svært ved at få et indblik i hvor du skal starte, og hvordan du overhovedet kommer i gang med din SEO-rejse? Så kan vi hjælpe dig hele vejen. For at lægge en SEO-strategi kræver det både analytisk og teknisk forståelse. Vi vil hjælpe dig med at dykke grundigt ned i det marked du befinder dig på. Vi kigger både indad og udad når vi lægger strategien. På den måde kan der udarbejdes en målrettet strategi, der har forståelse for de udfordringer der kan opstå undervejs.

 

Hvis du gerne vil have et overblik over din SEO-situation, kan du blot ved et klik anmode om en gratis SEO analyse. Her vil du få et overordnet indblik i hvordan din konkurrence ser ud, hvilke søgeord du ikke ranker på, men måske burde gøre? Din tekniske situation vil også analyseres, og der vil komme korte løsninger til hvordan det kan forbedres, hvis der er behov for det.

 

Anmod om en gratis SEO analyse nedenfor. 

Teknisk SEO

Teknisk SEO

Som udgangspunkt starter forløbet med at få udarbejdet en dybdegående teknisk SEO analyse, for at være sikker på din hjemmeside fungerer optimalt teknisk. Hvis der er tekniske fejl som har store konsekvenser for din SEO-performance, er det vores job at løse dem, før vi starter på noget andet.

 

OBS: hvis Google Analytics og/eller Google Search Console ikke er sat op, hjælper vi også med det.

SEO Content

Content SEO

Når din tekniske SEO-situation spiller up to date, vil der med udgangspunkt i en dybdegående søgeordsanalyse på markedet, gennemføres en grundig og strategisk content plan. Denne content plan vil som udgangspunkt have fokus på konverteringer og organisk trafik, hvis ikke andet er aftalt. Der vil løbende under samarbejdet, holdes op på om content spiller som det skal, eller om der undervejs skal laves ændringer.

Content SEO
Linkbuilding SEO

Linkbuilding

Da linkbuilding ca. udgør 50 % af ens SEO-performance, vil der udarbejdes en konkurrencedygtig linkbuildingstrategi, ud fra de sider/content vi arbejder med. Der vil både være fokus på intern linkbuilding og outreach linkbuilding. Outreach linkbuilding vil fokusere på at få links med relevans og autoritet udefra andre domæner. På den måde kan du/vi  opbygge din hjemmesides autoritet, og øge forudsætningerne for at ranke på Google. Denne strategi vil nøje udvælges på baggrund af konkurrentanalysen, så vi er sikre på hvad der fungerer bedst, i forhold til at få links.

Din rolle?

Du er som kunde/samarbejder, med til at følge rejsen hele vejen fra start til slut. Der vil månedligt afholdes et statusmøde, der opfølges med en rapport for måneden der gik. På den måde har du hele tiden et overblik over din SEO-situation.

 

Vil du vide mere? Kan du kontakte mig, og jeg vender tilbage hurtigst muligt!