SEO Raketten

SEO rakettens strategi

Her får du et kort overblik over hvordan jeg arbejder med SEO, og hvordan det kan gavne din situation. 

Services

SEO-services jeg tilbyder

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalyse

Har udført mere end 100 + søgeordsanalyser indenfor en bred vifte af markeder på Google

Linkbuilding

Er hele tiden opdateret på de nyeste linkbuilding teknikker. Sørger altid for at skræddersye en strategi ud fra min kunde

Teknisk SEO

Har hjulpet mange virksomheder med at forbedre deres tekniske SEO fundament på hjemmeside og webshop

01

SEO-mødet

Jeg vil afholde et SEO-møde, der tager afsæt i en søgeordsanalyse på dit marked, og en teknisk screening af din hjemmeside. Her vil vi sammen blive enige om hvilken retning og strategi vi skal fokusere på.

02

Content plan

Med udgangspunkt i vores SEO-møde, vil der udarbejdes en konkurrencedygtig content plan. Denne content plan indeholder de søgeord jeg vil fokusere på at vækste på Google organisk.

03

Eksekvering på SEO

Når content planen er godkendt, vil jeg udarbejde alt SEO-content og forbedre din hjemmesides tekniske SEO fundament. Hermed sikrer vi at din hjemmeside er 100 % klar til Google.

Strategien til en succesfuld SEO

Hvordan gør jeg hos SEO Raketten?

Gennem en ordentlig forventningsafstemning med kunden, og deres ønsker til SEO-samarbejdet, kan jeg bedre udrette en strategi der bygger på en langsigtet SEO-plan, som både er realistisk og som stemmer overens med kunden. 

Har du svært ved at få et indblik i hvor du skal starte, og hvordan du overhovedet kommer i gang med din SEO-rejse? Så kan jeg hjælpe dig hele vejen.

 

For at lægge en SEO-strategi kræver det både analytisk og teknisk forståelse. Jeg vil hjælpe dig med at dykke grundigt ned i det marked du befinder dig på. Jeg kigger både indad og udad når vi lægger strategien. På den måde kan der udarbejdes en målrettet strategi, der har forståelse for de udfordringer der kan opstå undervejs.

 

Hvis du gerne vil have et overblik over din SEO-situation, kan du blot ved et klik anmode om en gratis SEO analyse. Her vil du få et overordnet indblik i hvordan din konkurrence ser ud, hvilke søgeord du ikke rangerer på, men måske burde gøre? Din tekniske situation vil også analyseres, og der vil komme korte løsninger til hvordan det kan forbedres, hvis der er behov for det.

 

Anmod om en gratis SEO analyse nedenfor. 

Din rolle?

Du er som kunde/samarbejder, med til at følge rejsen hele vejen fra start til slut. Der vil månedligt afholdes et statusmøde, der opfølges med en rapport for måneden der gik. På den måde har du hele tiden et overblik over din SEO-situation.

 

Vil du vide mere? Kan du kontakte mig, og jeg vender tilbage hurtigst muligt!

SEO raketten logo white

Bliv klogere på vores blog

Læs alt om SEO og bliv den første til at blive opdateret på mine nyeste blogindlæg om SEO 2023. 

Copyright © 2023 SEO Raketten. All rights reserved.