SEO Raketten

Få en SEO optimeret hjemmeside

Kombiner en brugervenlig og opdateret hjemmeside eller webshop og optimer din SEO samtidigt. Slip for at betale to steder, og lad os få opsat en hjemmeside der rangerer godt på Google og konverterer. 

Start i dag

Få en hjemmeside der konverterer

Jeg er specialist i at få opbygget og designet en hjemmeside eller webshop, som konverterer på Google og opnår gode organiske placeringer. Personligt synes jeg at SEO og hjemmeside går hånd i hånd. Uden en god hjemmeside har du ikke en god SEO. Derfor er min stærkeste anbefaling at få styr på at ens hjemmeside spiller 100 %. Dette gælder både design brugervenlighed og teknisk. 

SEO hjemmeside

+5 år SEO erfaring

Jeg har arbejdet med SEO og hjemmesider i mere end 5 år. Derfor kan jeg med rette stemme fortælle dig hvad der virker og ikke virker ift. SEO og opbygning af en hjemmeside. Der er rigtig mange ting man ikke er opmærksom på, når man udvikler en hjemmeside eller webshop, som kan skade din SEO gevaldigt. Det er her jeg er redningsmanden, der vil sørge for at din hjemmeside spiller på begge parametre, så du har bedst muligt forudsætninger på Google. 

Konvertetingsoptimering

Jeg sørger for at din hjemmeside er konverteringsoptimeret, således at dine besøgende har nemt ved at finde oplysninger, købe dine produkter og ydelser m.m. Jeg strømliner en mere brugervenlig og professionel oplevelse og navigation på din hjemmeside. 

SEO site
Trustpilot

Eksempel på hjemmeside

Hjemmeside case

Stougaardvvs case

Ny SEO optimeret hjemmeside

Stougaard var vores første kunde, der skulle have optimeret en SEO venlig hjemmeside, der både spillede på UX og design. Hjemmesiden er 100 % SEO optimeret. Den har et solidt teknisk SEO fundament, og er søgeords fokuseret på branchespecifikke søgeord.

 

Se hjemmesiden her.

Hjemmeside design
En hjemmeside der spiller 100 %
100%

Professionel hjemmeside til overkommelig pris

Hjælper nyopstartet virksomheder

Selvom du er en ny virksomhed, behøver en ny hjemmeside ikke at koste kassen. Jeg har fokus på at give nyopstartet virksomheder en god start på SEO-fronten og onlinetilstedeværelse. 

Jeg vil altid have fokus på at skabe mest værdi for pengene. 

Derfor skal du have en SEO optimeret hjemmeside

SEO

Højere organiske placeringer

En hjemmeside der er optimeret på branchespecifikke søgeord, har bedre forudsætninger for organisk vækst. 

Bedre teknisk fundament

Få din hjemmeside til at spille 100 % teknisk. Med en sund og stærk teknisk fundament, har ens hjemmeside 50 % større chance for at vækste. 

Hjemmeside design

Design og UX der afspejler brandidentitet

Opnå flere konverteringer med en brugervenlig og imødekommende hjemmeside. I dag spiller UX en stor faktor på konverteringsraten, og hermed økonomisk vækst online. 

Overhal dine konkurrenter

Få en SEO optimeret hjemmeside

Det er nu eller aldrig. Bliv konkurrencedygtig og synlig på Google. Optimer eller få opbygget en ny hjemmeside i dag. Der er flere virksomheder der ikke prioriterer SEO og vigtigheden af at være optimeret og konkurrencedygtig på Google. Dette kan have en stor betydning for din virksomheds organiske vækst. Overhal dine konkurrenter i dag, og indtag høje placeringer på vigtige søgeord. 

SEO
SEO vækst

Organisk vækst

Øg din organiske synlighed med fokus på de rigtige søgeord. Gennem en grundig og dedikeret søgeordsanalyse på markedet, skræddersyer jeg en content plan med udgangspunkt i de søgeord der skal være fokus på at rangere. Med fokus på de søgeord der skaber mest værdi for din virksomhed, vækster både din online synlighed og omsætning. 

Hvordan foregår processen?

Kundemødet

På kundemødet aftaler I sammen med en SEO & hjemmeside ekspert, hvilke behov og ønsker I har til hjemmesidens design.

 

Der laves en forventningsafstemmelse i forhold til tidsplan og resultater. 

SEO strategi

Analyse og Design

Her tages der udgangspunkt i aftalen fra kundemødet med kunden.

Der bliver lavet en grundig design – og søgeordsanalyse på markedet.  

 

Alle beslutninger bliver taget ud fra at skabe de bedste forudsætninger for organisk vækst og brugeroplevelse. 

Strategimødet

Ved strategimødet bliver der fremvist 2 – 3 eksempler på designs, der tager afsæt i kundens ønske og behov fra kundemødet. Der udvælges et design til hjemmesiden. 

 

Strategimødet fremlægger også en potentiel søgeordsanalyse, hvor kunden og ekspert bliver enige om en content plan. 

SEO site

Eksekvering på design og SEO

Design og hjemmeside eksperten starter på designet til hjemmesiden, mens SEO eksperten skriver content med fokus på relevante søgeord. 

Opfølgningsmøde med kunden

På opfølgningsmødet, bliver det endelige design og content vist til kunden. Her kan der aftales med eksperten, om content eller design skal justeres. 

Launching

Launching

Her sætter vi hjemmesiden og content live. Det er dette step der starter hele SEO-processen. Nu er hjemmesiden aktiv, og Google kan begynde at crawle site og indhold. 

Hvad venter du på? 🚀

Kontakt mig på nedenstående, hvis du er interesseret i et seriøst og godt SEO-samarbejde. Lad mig høre dine ønsker, og lad os se om vi sammen kan realisere dem.

Ring til mig

+45 42392276

Mail mig en besked

seoraketten@gmail.com

Eller send mig en besked her

SEO raketten logo white

Bliv klogere på vores blog

Læs alt om SEO og bliv den første til at blive opdateret på mine nyeste blogindlæg om SEO 2023. 

Copyright © 2023 SEO Raketten. All rights reserved.