SEO Raketten

Hvem er jeg?

På denne side får du et indblik I hvordan jeg arbejder, og hvordan jeg kører et succesfuldt SEO-samarbejde med mine kunder.

Content ekspert

Hos SEO Raketten har jeg skrevet over 100 + sider content. Alt fra kategorisider til blogsider. 

Teknisk SEO ekspert

Jeg har udarbejdet mere end 50 Tekniske SEO-problemer. Jeg har formået at skabe et solidt teknisk fundament, der alle sammen har haft stor indflydelse på den samlede SEO performance. 

Linkbuilding

Jeg har prøvet utallige af linkbuilding strategier af, så SEO Raketten ved hvad der virker og ikke virker på markedet. 

Om mig

Knivsparp på SEO-strategier der virker

Gennem min 5 + års erfaring indenfor SEO-verdenen, har jeg en god viden omkring hvad der virker og ikke virker derude. Jeg har løbende nye SEO-strategier som jeg prøver af, for at holde mig opdateret på det nyeste indenfor SEO og strategi. Har bl.a. hjulpet virksomheder som Tjenerskolen, SockiSocki og mange flere med at få topplaceringer på Google med vigtige søgeord. 

SEO computer

Læst mere end 1000+ sider om SEO

SEO udvikler sig konstant, og hvis ikke man er aktiv søgende omkring de nyeste opdateringer af Googles algoritme, kan det hurtigt få konsekvenser for dine placeringer.

 

Med en bred viden indenfor både on-page og off-page SEO, kan jeg 100 % hjælpe din virksomhed med at få succes på Google. 

Altid SEO optimeret tekster

Med mig ved roret, er du altid sikret dig kvalitets tekster, som både rammer din målgruppe og tonevalg. Jeg sørger også for at alle teksterne er 100 % optimeret på SEO. 

SEO sider
SEO analyse
0 +

Tilfredse kunder

0 +

5 stjernet på trustpilot

10 + 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot

Har kun 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot. Jeg brænder for at gøre et godt stykke arbejde, og går altid 100 % ind i mine cases

Innovativ og nytænkende

Når jeg arbejder med SEO, er det altid 100 % opdateret på de nyeste tendenser og strategier.

Målfokuseret

Jeg arbejder altid efter et bestemt mål. Gennem et samarbejde med mig, er transparens og ærlighed en stor drivfaktor, der sammen kan lede til resultater.

Hvorfor mig?

SEO-konsulent med over 5 års erfaring

Jeg brænder for at hjælpe små og mellemstore virksomheder der ikke har de største ressourcer til at drive SEO af dem selv. Med mig som samarbejdspartner, vil du have en ambitiøs og dygtig SEO-konsulent. Jeg vil sørge for at skabe et solidt fundament for jeres SEO, således at I kan komme godt fra start.

 

Min vigtigste rolle, er at få jer klædt godt på, så I kan overgå jeres konkurrenter på Google gennem SEO.

01

SEO-mødet

Jeg vil afholde et SEO-møde, der tager afsæt i en søgeordsanalyse på dit marked, og en teknisk screening af din hjemmeside. Her vil vi sammen blive enige om hvilken retning og strategi vi skal fokusere på.

02

Content plan

Med udgangspunkt i vores SEO-møde, vil der udarbejdes en konkurrencedygtig content plan. Denne content plan indeholder de søgeord jeg vil fokusere på at vækste på Google organisk.

03

Eksekvering på SEO

Når content planen er godkendt, vil jeg udarbejde alt SEO-content og forbedre din hjemmesides tekniske SEO fundament. Hermed sikrer vi at din hjemmeside er 100 % klar til Google.

Strategien til en succesfuld SEO

Hvordan gør jeg hos SEO Raketten?

Gennem en ordentlig forventningsafstemning med kunden, og deres ønsker til SEO-samarbejdet, kan jeg bedre udrette en strategi der bygger på en langsigtet SEO-plan, som både er realistisk og som stemmer overens med kunden. 

Tag en gratis SEO-analyse eller kontakt mig her

Stifer og ejer

Stifter og ejer af SEO Raketten

SEO raketten logo white

Bliv klogere på vores blog

Læs alt om SEO og bliv den første til at blive opdateret på mine nyeste blogindlæg om SEO 2023. 

Copyright © 2023 SEO Raketten. All rights reserved.