SEO Raketten

SEO Raketten
👋 Hej, Joakim her

Hvem er jeg?

På denne side får du et indblik I hvordan jeg arbejder, og hvordan jeg kører et succesfuldt SEO-samarbejde med mine kunder.

Teknisk SEO

Jeg har udarbejdet mere end 50 Tekniske SEO-problemer. Jeg har formået at skabe et solidt teknisk fundament, der alle sammen har haft stor indflydelse på den samlede SEO performance. 

SEO Content Plan

Hos SEO Raketten har jeg skrevet over 100 + sider content. Alt fra kategorisider til blogsider. 

Linkbuilding ekspert

Jeg har prøvet utallige af linkbuilding strategier af, så SEO Raketten ved hvad der virker og ikke virker på markedet. 

Lidt om mig

Knivsparp på SEO-strategier der virker

Gennem min 5 + års erfaring indenfor SEO-verdenen, har jeg en god viden omkring hvad der virker og ikke virker derude. Jeg har løbende nye SEO-strategier som jeg prøver af, for at holde mig opdateret på det nyeste indenfor SEO og strategi. Har bl.a. hjulpet virksomheder som Tjenerskolen, SockiSocki og mange flere med at få topplaceringer på Google med vigtige søgeord. 

SEO computer

Læst mere end 1000+ sider om SEO

SEO udvikler sig konstant, og hvis ikke man er aktiv søgende omkring de nyeste opdateringer af Googles algoritme, kan det hurtigt få konsekvenser for dine placeringer.

Med en bred viden indenfor både on-page og off-page SEO, kan jeg 100 % hjælpe din virksomhed med at få succes på Google. 

Altid SEO optimeret tekster

Med mig ved roret, er du altid sikret dig kvalitets tekster, som både rammer din målgruppe og tonevalg. Jeg sørger også for at alle teksterne er 100 % optimeret på SEO. 

SEO sider
SEO analyse

SEO-konsulent med over 5 års erfaring

Jeg brænder for at hjælpe små og mellemstore virksomheder der ikke har de største ressourcer til at drive SEO af dem selv. Med mig som samarbejdspartner, vil du have en ambitiøs og dygtig SEO-konsulent. Jeg vil sørge for at skabe et solidt fundament for jeres SEO, således at I kan komme godt fra start.

Min vigtigste rolle, er at få jer klædt godt på, så I kan overgå jeres konkurrenter på Google gennem SEO.

Joakim

Joakim

CEO hos SEO Raketten

Joakim fra SEO raketten

Vil du have mere synlighed på Google?

Venligst udfyld nedenstående formular